Butiksinställningar

I menyn Butiksinställningar kan du ange var butiken är belägen, namnet på din butik, språk, valuta och affärskontakter.

För att hantera dina Butiksinställningar:

1. I e-handandelssektionen gå till menyn Butiksinställningar tab
  2. Där har du följande alternativ
    • Butiknamn - välj ett namn för din butik. Som standard har din butik samma namn som webbplatsen den är ansluten till.
    • Språk - välj vilket språk dina besökare kommer att se
    • Valuta – välj valuta för köp i din butik
    • Affärskontakter - ange kontaktinformation för ditt företag, såsom företagsnamn, e-post och telefonnummer
    • Adress - ange adressen till ditt företag
  3. Klicka på Spara