Hantera elementmeny

Manage elements menu

Varje element har en meny som ger dig möjligheten att anpassa och skräddarsy det som du vill. Klicka på elementet du vill ändra och en meny kommer att visas i det övre högra hörnet. Det är några funktioner som finns för alla slags element. De är följande:

• Skicka grupp framåt – du kan flytta element framför andra.
  • Skicka grupp bakåt – du kan flytta element bakom andra.
  • Lås – om du vill se till att du inte råkar förändra något element medan du använder HTML-redigeraren, kan du låsa elementet.
  • Visa på alla sidor – det finns tre alternativ - visa elementet på alla sidor, ta bort fäste från andra sidor utom nuvarande eller ta bort fäste från sidan du befinner dig i.
  • Ta bort – Om du klickar på Ta bort-ikonen, kommer ditt element att tas bort från HTML-redigeraren.