Webbplatsinställningar

För att gå till Webbplatsinställningar klicka på den här knappen som ligger i övre högra hörnet - Site Settings icon

Webbplatinställningsmenyn ger dig möjligheten att göra följande ändringar:

• Webbplatsens namn – du kan ändra webbplatsens namn närhelst du vill och länka det till webbplatsen genom att klicka på Länk till aktiv webbplats.
  • Domännamn – alla domäner du har köpt eller fått gratis som del av ditt årsabonnemang kommer att visas i rullistan. Välj en domän och klicka på OK för att uppdatera. Om du vill köpa en ny domän klicka på Lägg till domän i rullgardinsmenyn. Du kan köpa en domän från Oxxy eller ansluta en domän du redan köpt någon annanstans.
  • SEO-alternativ:
    • Spårningskod – kopiera och klistra in spårningskoden från ditt Analytics-konto (koden som ser ut så "<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-1111111-1','auto');ga('send', 'pageview'); </script>"). Du kommer att få information om din webbplats, såsom antal besökare, hur länge de stannar, vilka sökord de använder för att hitta din webbplats etc.
    • Ytterligare alternativTillåt sökmotorer att hitta min webbplats – när du markerar den här rutan kommer sökmotorer att kunna hitta din webbplats.
  • Social favicon – Favicon är ikonen som associeras med en viss webbplats och visas i adressfliken av webbläsaren; ladda upp en favicon från Ladda upp-knappen.
  • Mobilsajt - Tillåt mobilsajt - markera rutan så att mobilversionen ska visas på smartphones och surfplattor.
  • Tryck på OK för att spara ändringarna.
  • Avpublicera webbplats – klicka på knappen om du vill avpublicera din webbplats.
  • Ta bort webbplats – klicka på den röda knappen om du vill ta bort din webbplats.
  • Webbplatshistorik – se alla förändringar du gjort på din webbplats. Du kan lätt byta till versionen du gillar mest.

Observera att domännamnet du får gratis i samband med ditt årsabonnemang kommer att visas automatiskt i rullgardinsmenyn under Domännamn.

Tracking code field in SEO Options