Inställningar för E-handelssidor

Var och en av dina fyra e-handelssidor har sina inställningar.

Inställningar för produktlista:

1. Produktinställningar
    • Dölj namn - markera rutan för att dölja namnet på produkten
    • Dölj pris - markera rutan för att dölja produktens pris
  2. Textplacering - välj textplacering för namnet och priset på dina produkter
  3. Dina kollektioner - välja vilka kollektioner som du vill visa i produktlistan

Specifika inställningar för produkter:

1. Produktinställningar - kontrollera den information du vill ska visas för varje specifik produkt . Du har följande alternativ:
    • Pris
    • Beskrivning
    • SKU
    • Antal
    • Varukorgknapp
  2. Antal etikett - ange texten i antal etiketten
  3. Lägg till i varukorgen etikett - ange texten i Lägg till på varukorgknapp
  4. SKU - ange texten i SKU etikett

För att ändra texten i en etikett:

1. Klicka på en produkt när du är i Produktinställningar så att menyn visas
  2. Öppna inställningarna med hjälp av den andra knappen i menyn (de två kugghjulen)

Varukorgsinställningar

I menyn Varukorgsinställningar kan du ange texten för varje etikett i din varukorg. Alla etiketter är uppdelade i följande kategorier:

1. Varukorg
  2. Adress
  3. Fraktsätt
  4. Betalningsmetod
  5. Kassa

För att ändra texten i en etikett:

1. Klicka på Varukorg och klicka sedan på Varukorg elementet på sidan så att menyn visas
  2. Ändra inställningar genom att klicka på den första knappen i menyn (de två kugghjulen)

Inställningar för Tack-sidan:

I inställningarna för tack-sidan kan du ange texten för varje etikett på din tack-sida samt ange vilka etiketter som ska vara synliga.

Om du vill redigera inställningarna på tack-sidan:

1. Klicka på Tack elementet på sidan när du är i inställningarna för tack-sidan, så att menyn visas
  2. Ändra inställningar genom att klicka på den första knappen i menyn (de två kugghjulen)