Hantera Ordrar

Under menyn Ordrar i e-handandelssektionen kan du se och hantera alla beställningar som görs i din butik.

När du klickar på en order under menyn Ordrar så kan du se dess specifika detaljer. Du ser följande information:

• Order ID – ett unikt ID för den specifika beställningen
  • Betalningsstatus (du måste justera detta manuellt)
  • Leveransstatus (du måste justera detta manuellt)
  • Leveranssätt – leveranssättet som valts av kunden
  • Leveransadress – leveransadressen som angetts av kunden
  • Faktureringsadress – faktureringsadressen som angetts av kunden
  • Order artikel – de artiklar som kunden har köpt

Observera att du kan manuellt justera betalnings- och leveransstatus utan att öppna den specifika ordern. Det gör du direkt i rullgardinsmenyerna i vyn där du ser alla ordrar