Betalningar

Innan du börjar sälja, måste ange vilka betalsätt du vill använda i din butik. För att göra detta, öppna e-handandelssektionen och gå till menyn Betalningar.

För närvarande, erbjuder Oxxy följande betalsätt:

PayPal

För att lägga till PayPal:

1. Klicka på Anslut i PayPalsektionen
  2. Om du har ett PayPal-konto, klicka på Ja och ange e-postadressen kopplad till det kontot
  3. 3. Om du inte har ett PayPal-konto klickar du på Nej. Du kommer sedan att omdirigeras till PayPals webbplats där du kan registrera ett konto

Länder som stöds: Alla (för mer information, klicka här)

Accepterade valutor: 25 - CAD, EUR, GBP, JPY, AUD, NZD, CHF, HKD, SGD, SEK, DKK, PLN, NOK, HUF, CZK, ILS, MXN, BRL (Endast för Brasilien), MYR (Endast för Malaysia), PHP, TWD, THB, RUB och USD.

Transaktionsavgifter: varierar beroende på land.

Tänk på:

• För att ta betalt via PayPal, måste ditt PayPal-konto måste vara antingen ett företags eller Premier-konto. Klicka här för mer information.
  • När du tar betalt via PayPal kommer kassan vara på deras hemsida.

Direktbetalningar

När du lägger till direktbetalningar kan du ta emot betalningar utanför din webbplats. Du måste ge instruktioner till dina kunder om hur de betala sina inköp (postförskott, banköverföring, postanvisning etc.).

Lägga till direktbetalningar:

1. Klicka på Anslut i Direktbetalning
  2. Skriv instruktioner för dina kunder i textrutan
  3. Klicka på Aktivera Direktbetalningar

Kom ihåg att med direktbetalning aktiverad, måste du manuellt markera order som betald. Klicka här för att läsa mer om hur du hanterar ordrar.