Twitter-delning

Inställningar

Redigera Twitter-delningsknapp:

• För att öppna Inställningar välj första ikonen i elementmenyn.: Settings icon
  • URL - koppla URL-adressen av Twitter-delningsknappen till sidan knappen befinner sig på.
  • Visa räkneruta – välj mellan horisontell, vertikal, eller ingen layout.
  • Knappstorlek – ange storlek för din delningsknapp, alternativen är: medel och stor.
  • Hashtagg – skriv hashtaggar för att markera nyckelord och ämnen; hashtaggarna kommer att visas i tweettexten.
  • Språk – välj språk för delningsknappen.

Twitter Share Settings panel