Sociala Medier

Inställningar

Redigera menyn för sociala medier:

• För att öppna Inställningar välj fösta ikonen i elementmenyn: Settings icon
  • Layout - välj mellan vertikal och horisontell orientering.
  • Ikonstorlek - ändra storleken på ikonen genom att skrolla till höger och vänster.
  • Avstånd - ändra avstånden mellan sikonerna genom att skrolla till höger och vänster.
  • Klistra in URL-adresserna på dina Facebook-, Twitter- och Google+-konton. Du kan ta bort var och en ikon genom att avmarkera rutan bredvid dem.

Social bar settings