Webbplatsabonnemang

Klicka på Kontoinställningar för att öppna dina Prenumerationer.

Prenumerationer

Här kan du se och hantera alla dina prenumerationer. När du öppnar panelen, kommer du att se en lista med alla dina abonnemang och följande information:

• Pakettyp – det här är typen av paket du har valt. Vänligen klicka här för att få veta mer om våra paket och priser. Under varje plan (utom den årliga Ecommerceplanen) finns en Uppgradera-knapp.
  • Cykel – du kan betala månadsvis eller årsvis. Om du vill uppgradera från en månatlig till en årlig plan, klicka på Uppgradera-knappen under respektive paketnamn och följ instruktionerna.
  • Nästa debitering – här kan du se när nästa debitering kommer att ske.
  • Anvisad till webbplats – det här är namnet på mallen du har valt för din webbplats.
  • Länkad domän – här kan du se domänen du har länkat din webbplats till. För att få veta mer om domäner klicka här.

Uppgradera ditt Oxxy-abonnemang:

• Klicka på Kontoinställningar och klicka på Prenumerationer.
  • Klicka på Uppgradera-knappen under planen du vill uppgradera.
  • Du kommer att tas vidare till vår Prissättningssida där du kan välja paketet som bäst passar dig.
  • När du har valt en plan, behöver du fylla i din fakturaadress genom att klicka på Lägg till ny adress. Om du har gjort det innan, kan du välja en av dina adresser i listan. Klicka på Skicka.
  • Sedan behöver du fylla i dina kortuppgifter och klicka på Betala. Du kommer att få en bekräftelse på att du har uppgraderat din prenumeration.