Meny

Inställningar

• Öppna Inställningar från elementmenyn (första ikonen till vänster): Settings icon
  • Textinriktning - anger orienteringen och utseendet för texten i menyraden. Alternativen är följande:
    • Justera åt vänster – texten ställs i vänstra kanten av menyfliken.
    • Justera mot toppen – texten ställs i ovankanten av menyfliken.
    • Justera åt höger – texten ställs i högra kanten av menyfliken.
    • Justera mot botten – texten ställs i bottenkanten av menyfliken.
  • Mer-knapp text - detta pekar till resten av menyflikarna i fall menyn är för stor och ett utdrag visas; du kan ändra namnet på den här knappen.
  • Ytterligare alternativ:
    • Samma bredd för alla menyalternativ – med denna funktion kommer menytitlarna att ligga på samma avstånd från varandra.

Menu settings panel