Bild

Inställningar

Redigera bild:

• Klicka på bilden och sedan på Inställningar (första knappen i elementmenyn). Alternativen är följande: Settings panel icon
  • Ändra bild – klicka på den här knappen för att gå till Mediebiblioteket där du kan ändra standardbilden. Välj någon av gratis bilderna vi erbjuder eller ladda upp din egen. Vänligen notera att du inte kan dra och släppa bilder från Mediabiblioteket som öppnas via Bildinställningar.
  • Bildskalning - detta kommer att ändra parametrarna och intensitetsvärdena för dina bilder enligt den typ av bildskalning du väljer: sträck ut, centrera, anpassa eller beskär.
  • Titel - skriv in en titel för din bild. Detta används för att ge ytterligare information och i vissa webbläsare kan titeln visas när du håller muspekaren över bilden.
  • Alt-Text - skriv en Alt-text för din bild om du har en. Detta används som en alternativ informationskälla för de människor som inte kan se bilderna eller för de webbläsare som av någon orsak inaktiverar dem. Utan Alt-text kommer bilden att visas som en tom ikon. Detta är också viktigt för sökrobotar och bör förklara kortfattat vad bilden handlar om.
  • Länk till – du kan länka bilden till vilken av dina sidor som helst, till webbadresser, en e-post, ett dokument eller en video genom att välja respektive flik.
  • Länk öppnas i – från rullgardinsmenyn kan du välja om länken ska öppnas i ett nytt fönster eller om den ska stanna kvar i samma webbläsare.

Opening Image Settings panel