Mediebibliotek

Mediebibliotek-knappen - Style icon ligger i övre högra hörnet ovanför Logga ut-knappen. Här kan du lägga upp filer på din webbplats och hantera dem.

Hantera filer

För att hantera dina filer:

• Gå till Mediebibliotek.
  • Under Visa filer finns en rullgardinsmeny med olika kategorier av filer som du kan använda för din webbplats. Välj en kategori för att se filerna.
  • För att lägga till en fil på din webbplats behöver du endast dra och släppa den på sidan.
  • För att radera en fil, klicka på Ta bort-ikonen i övre högra hörnet och klicka på Ja.