Skapa butik

Du kan skapa din egen webbutik med Oxxy. E-handelsmodulen låter dig sälja produkter direkt från din webbplats. Du kan hantera produkter, order, leverans, skatter och mycket mer på ett effektivt sätt. E-handelsmodulen är tillgänglig för varje nytt och befintligt Еcommerce abonnemang. Du kan skapa din butik gratis och uppgradera ditt abonnemang när du är redo att gå live och börja sälja.

Aktivera

Hur du aktiverar e-handelsmodulen:

• Klicka på Varukorgsikonen som du kan hitta i det högra översta hörnet. Klicka sedan på Skapa butik. Alternativt, kan du välja e-handel från elementmenyn och sedan klicka på Skapa butik. Efter du har aktiverat e-handelsmodulen, så kan du klicka på Varukorgsikonen till höger för att gå till e-handandelssektionen för att hantera din butik. Tänk på att varje butik endast är ansluten till en webbplats. Om du har mer än en webbplats och vill skapa butik för var och en av dem, måste du aktivera e-handelsmodulen individuellt för varje webbplats.

Efter du har aktiverat e-handelsmodulen, så kan du klicka på Varukorgsikonen till höger för att gå till e-handandelssektionen för att hantera din butik.

Tänk på att varje butik endast är ansluten till en webbplats. Om du har mer än en webbplats och vill skapa butik för var och en av dem, måste du aktivera e-handelsmodulen individuellt för varje webbplats.

När du aktiverar e-handelsmodulen så läggs fyra nya sidor till automatiskt på din webbplats:

• En butikssida, som innehåller ditt produktgalleri
  • En sida med produktdetaljer
  • En sida för varukorgen
  • En Tack sida

Av dessa fyra, är endast butikssidan synlig för kunderna i menyn på din webbplats:

Översikt av e-handandelssektionen

E-handandelssektionen är där du hanterar din webbutik. Du kan använda den för att hantera produkter, lägga till skatter och frakt, ange betalsätt, hantera order och lägga till allmän information.

Du kan hitta e-handandelssektionen genom att klicka på Varukorgsikonen i det övre högra hörnet i redigeraren.

I e-handandelssektionen kan du hitta följande menyer:

• Rullgardinsmenyn för butiken

Använd rullgardinsmenyn i e-handandelssektionen för att välja mellan olika butiker som är kopplade till ditt konto. Som standard öppnar e-handandelssektionen butiken som är kopplad till den aktuella webbplatsen du arbetar med.

• Produkter

Använd denna meny för att lägga till nya och hantera befintliga produkter i din butik. Klickahär för att läsa mer om att hantera produkter.

• Kollektioner

Använd denna meny för att organisera dina produkter i olika kollektioner. Om du vill veta mer om kollektioner, klicka här.

• Ordrar

I denna meny kan du se och hantera ordrar din butik. Klicka här för att läsa mer ordrar.

• Betalningar

Här kan du ställa in de betalsätt som dina kunder kan välja mellan när de handlar i din butik. Klicka här för att läsa mer om de betalsätt vi tillhandahåller.

• Frakt och skatt

Använd denna meny för att lägga till frakt och skatter för de regioner som du levererar till. Klicka här för att läsa mer om hur du hanterar frakt och skatt.

• Butiksinställningar

I den här menyn kan du hantera grundläggande information om din butik, såsom butiksnamn, språk, valuta, affärskontakt och adress. Klicka här för att läsa mer om menyn butiksinställningar.