Facebook gilla-knapp

Inställningar

Redigera Facebook gilla-knapp:

• För att öppna Facebook gilla-inställningar välj första ikonen i elementmenyn: Settings icon
  • URL – ställ in URL-adressen av Facebook gilla-knappen så att den refererar till sidan som knappen befinner sig på.
  • Typ av åtgärd – verbet som visas på knappen kan vara antingen Gilla eller Rekommendera.
  • Typsnitt – välj typsnitt för Facebook gilla-knappen.
  • Layoutstil – välj mellan de olika layouterna som finns för att utforma Facebook gilla-knappen - alternativen är standard, antal knappar eller antal rutor.
  • Delningsknapp – kryss i rutan om du vill ha en delningsknapp bredvid Gilla-knappen.

Facebook Like settings