Kontaktformulär

Inställningar

Redigera kontaktformulär:

• För att öppna Inställningar välj första ikonen i elementmenyn.: Settings icon
  • Tillgängliga textfält – skriv in fältens namn i ditt kontaktformulär. Du kan hoppa över några av dem om du vill - bara avmarkera rutan bredvid respektive textfält. Markera rutan för att göra ett fält obligatoriskt. Tillgängliga textfält är: e-post, namn, ämne, telefon, adress och meddelande.
  • Skicka Knapptext – du kan anpassa knapptexten på Skicka-knappen.
  • Skicka E-post till – skriv e-postadressen dit du vill få alla meddelanden. E-postadressen från ditt konto kommer att fyllas i automatiskt.
  • Visa fälttitlarna – här kan du välja mellan två olika stilar för fälttitlarna – Etiketter (Titeln ligger ovanför textfältet) och Platshållare (titeln ligger i textfältet).

Contact form settings