Facebook följ-knapp

Inställningar

Redigera Facebook följ-knapp:

• För att öppna Inställningar välj första ikonen i elementmenyn.: Settings icon
  • URL - klistra in webbadressen av Facebook-sidan du vill att besökarna ska följa.
  • Teckensnitt – välj teckensnittet av din Facebook följ-knapp.
  • Layoutstil – välj mellan de olika layouterna som finns för att utforma Facebook följ-knappen – alternativen är standard, antal knappar eller antal rutor.
  • Färgschema – välj mellan Ljust och Mörkt färgschema.
  • Visa ansikten – kryss i rutan om du vill att profilbilderna ska visas under knappen (det funkar bara för Standard layoutstil).

Facebook Follow settings