Hantera domäner

Köp en domän direkt från Oxxy eller anslut en domän du redan har till din Oxxy-webbplats. Det har aldrig varit enklare!

Med alla årliga paket får du en gratis domän för din Oxxy-webbplats i form av kupong. Du måste köpa domänen direkt från oss för att passa på vårt erbjudande. Kupongen kommer att läggas till innan du slutför ditt köp.

Om din plan inte erbjuder en gratis domän, kan du köpa en från Oxxy eller ansluta en domän du har köpt någon annanstans.

Köp domän från Oxxy:

• Gå till Kontoinställningar och klicka på Domäner.
  • Fyll i domännamnet du önskar i sökfältet under Hitta ett passande domännamn för din webbplats.
  • Välj toppdomän från rullgardinsmenyn bredvid sökfältet.
  • Klicka på Sök för att se om domänen är tillgänglig.
  • Välj Köp bredvid varje domän du vill registrera. Se till att du har skrivit domänen korrekt innan du köper den för det går inte att redigera, avbryta eller få en återbetalning efter att ha köpt en domän.
  • Sedan behöver du skriva domäninnehavarens kontaktinformation. Klicka på Lägg till ny adress om du inte har lagt till adressen innan och fyll i fälten. Om du redan har gjort det tryck på knappen bredvid adressen och klicka på Skicka.
  • När du har lagt till domäninnehavarens adress i listan under Faktureringsadress klicka på Skicka.
  • Sedan kommer du att länkas vidare till betalningssidan där du behöver fylla i dina kortuppgifter. När du klickar på Betala kommer du att se en bekräftelse på att du har registrerat din domän.

Om du har kupong för en gratis domän, kommer den att tillämpas varje gång du går till kassan. I detta fall kommer totalbeloppet att vara noll så du behöver endast klicka på Avsluta för att få din domän, inga kortuppgifter behövs. Om du inte vill använda kupongen med respektive domän, välj Ta bort och fortsätt med betalningsprossessen.

Om du har en rabattkod som du vill använda, vänligen kontakta oss för instruktioner innan du betalar.

Anslut domän till din Oxxy-webbplats:

• Gå till Kontoinställningar och klicka på Domäner
  • Välj Anslut till webbplats och hantera.
  • Fyll i domännamnet i fältet, klicka på Skicka och sedan OK.

Efter det behöver du peka om din DNS-server till ns1.oxxy.com eller ns2.oxxy.com. Om du inte vet hur man gör detta, kontakta din domänregistrar (företaget som säljer domänen) och be dem göra det åt dig eller titta på deras instruktionsvideo om hur man ändrar en namnserver. Ha i åtanke att det kan ta upp till 72 timmar innan ändringarna tillämpas och din domän blir ansluten till våra servrar.

Lägg till domän du har köpt för din webbplats:

• Klicka på Webbplatsinställningar och gå till Domännamn.
  • Klicka på Lägg till domän och välj domänen du önskar.