Hantera Produkter

För att lägga till en ny produkt:

1. Öppna e-handandelssektionen
  2. Se till att du är i menyn Produkter
  3. Klicka på Lägg till produkt
  4. Du har följande fält
    • Namn – ange namnet på produkten
    • Pris – ange priset på din produkt
    • Produktkod (SKU) – tilldela produkten en unik produktkod
    • Synlighet – ange om din produkt ska vara synlig för dina kunder
    • Kräver frakt – ange om denna produkt kräver frakt
    • Produktbilder – lägg till bilder för din produkt antingen från datorn eller från bilder som du redan tidigare har använt i din webbutike
    • Beskrivning – skriv en beskrivning av produkten
    • Välj kollektion – om du har kollektioner, ange vilken kollektion produkten tillhör
    • Lägg till alternativ – lägg produktalternativ så att dina kunder kan välja mellan olika varianter, till exempel storlek färg, m.m. För att lägga till ett alternativ klickar du på Lägg till alternativknappen, ge ditt alternativ ett namn, sedan anger du de tillgängliga alternativen i textfältet.
  5. Klicka på Spara för att lägga till produkten

För att klona en produkt:

1. Öppna e-handandelssektionen och se till att du är på menyn Produkter
  2. Klicka på Klona produkt knappen bredvid den produkt du vill duplicera
  3. Klicka på Spara

För att ta bort en produkt:

1. Gå till menyn Produkter i e-handandelssektionen
  2. Klicka på Ta bort produkt bredvid den produkt du vill radera

Hantera Kollektioner

För att lägga till en kollektion:

1. Öppna e-handandelssektionen och gå till kollektioner
  2. Klicka på Skapa Kollektion
  3. Du har följande fält
    • Namn – ange ett namn för din kollektion
    • Beskrivning - ge en beskrivning av din kollektion (tillval)
  4. Klicka på Spara

För att lägga till produkter i en kollektion:

1. I e-handandelssektionen gå till Kollektioner
  2. Öppna den kollektion som du vill lägga till produkter i
  3. Klicka på Lägg till produkt i kollektion
  4. Välj de produkter som du vill lägga till i rullgardinsmenyn
  5. Klicka på Spara

För att ta bort en kollektion:

1. I e-handandelssektionen gå till Kollektioner
  2. Klicka på knappenTa bort kollektion bredvid den kollektion som du vill ta bort