Knapp

Inställningar

• Öppna Inställningar från elementmenyn (första ikonen från vänster till höger): Settings icon
  • Inställningsalternativen är följande:
    • Textinriktning – vänligen klicka här
    • Knapptext – ändra knappnamn.
    • Länka till – du kan länka knappen till: en Webbplatssida (välj en sida från rullgardinsmenyn), Webbaddress (klicka på Webbaddress och klistra in URL i fältet), E-post (klicka på E-post och klistra in e-postadressen i fältet, Mediebibliotek (du kan länka knappen till en bild, video eller ett dokument).
    • Länk öppnas i – välj om länken ska öppnas i ett Nytt fönster eller om den ska stanna kvar i Samma fönster; välj mellan de två alternativen från rullgardinsmenyn.

Button settings panel