Paypal-knapp

Inställningar

• För att öppna Inställningar välj första ikonen i elementmenyn. Settings icon
  • PayPal-Inställningarna är följande:
    • Knapptyp – välj typen av din Paypal-knapp från rullgardinsmenyn; alternativen är Köp nu (för inköp) och Donationer (för donationer).

Om du har valt Köp nu är alternativen följande:

• Välj knapptext – Alternativen är Köp nu och Betala nu.
  • E-postadress för att ta emot betalningar – fyll i e-postadressen där du vill ta emot aviseringar om mottagna betalningar.
  • Öppna i - välj hur din Paypal-knapp ska öppnas – alternativen är: Nytt fönster och Samma fönster.
  • Objektsnamn – här kan du skriva namnet på produkten du säljer.
  • Objekt-ID - skriv ID-numret som associeras med din inventarielista om du har ett.
  • Pris – fyll i produktens pris.
  • Valuta– välj valutan du debiterar i för din produkt.
  • Land och språk för knapp– välj språket för knappens text.
  • Skattesats –skriv in skatten på inhemsk försäljning (moms).
  • Frakt- du kan fylla i ytterligare fraktkostnader om det behövs.
  • Använd en mindre knapp – minska storleken på din Paypal-knapp.
  • Visa kreditkortslogotyper – lägg till kreditkortslogotyperna som vanligen visas under knappen.

PayPal settings - Buy Now button type

Om du har valt Donationer är alternativen följande:

• E-postadress – fyll i e-postadressen där du vill ta emot aviseringar om mottagna donationer. Öppna i - välj hur Donationer-knappen ska öppnas – alternativen är: Nytt fönster och Samma fönster.
  • Organisationens namn/tjänst - skriv organisationens namn.
  • Donations-ID - skriv organisationens ID-nummer om den har ett.
  • Valuta - valj valutan du ska debitera i för donationerna.
  • Land och språk för knapp - Välj språket för knappens text.
  • Bidragsbelopp - du kan välja om besökarna kommer att kunna ange beloppet de ska bidra med eller så kan du fastställa ett visst belopp.
  • Använd en mindre knapp - minska storleken på Donationer-knappen.
  • Visa kreditkortslogotyper - lägg till kreditkortslogotyperna som vanligen visas under knappen.

PayPal settings - Donations button type