Google Översätt

Google Översätt-elementet gör det möjligt att översätta din webbplats. När du har lagt till elementet, kan dina besökare väljа ett av språken så att allt innehåll på dina sidor översätts.

Redigera Google Översätt-element:

• För att öppna Inställningar välj första ikonen i elementmenyn:
  • Välj språk på din webbplats – använd rullgardinsmenyn för att välja standardspråket.
  • Översättningsspråk - välj vilka språk du vill att din webbplats skall översättas till. Endast språken du valt kommer att visas på Google Översätt-elementet.
    • Alla språk – om du vill att din webbplats skall vara tillgänlig på alla språk som Google erbjuder, markera den här rutan.
    • Specifika språk – om du vill att din webbplats endast ska kunna översättas till vissa språk, markera den här rutan. Välj önskade språk.
  • Visningsläge – välj hur elementet ska visas på sidan.
    • Intill – välj mellan vertikal, horisontell och enkel vy. I enkel vy kan du gömma ikonen.
    • Automatiskt – Översättningsbannern visas automatiskt när besökarens webbläsarspråk skiljer sig från språket på din webbplats.
  • Avancerat – markera de avancerade inställningarna som du vill aktivera.
    • Visa översättningsbannern automatiskt när besökarens webbläsarspråk skiljer sig från språket på din sida.
    • Din sida innehåller text på flera språk.
    • Spåra översättningstrafik via Google Analytics.