Google+ Delninginställningar

Inställningar

Redigera Google+ Delninginställningar :

• För att öppna Google+ Delninginställningar välj första ikonen i elementmenyn: Settings icon
  • URL - ställ in URL-adressen av din Google+ dela-knapp så att den refererar till sidan som knappen befinner sig på.
  • Storlek - anpassa din Google+ dela-knapp till antingen liten, medel eller stor storlek.
  • Expandеra till - ange önskad position för bekräftelsebubblan som expanderar när du klickar på Google+ dela. Överst - bekräftelsebubblan kommer att visas ovanför knappen. Om detta utelämnas, kommer systemet att gissa den bästa positionen för bubblan som vanligtvis är nederst.
  • Anteckning – anpassa din Google+ dela-knapp genom att skrolla ner i rullgardinsmenyn; alternativen är Intill, Bubbla eller Ingen.

Google+ share settings panel