Sveriges bästa bloggare och sociala influencers

Undrar du hur du ska hantera dina profiler i sociala medier? Då kan du kolla in Sveriges största sociala influencers för inspiration. De annonserades på Social Media Party i Stockholm efter att tiotusentals fans röstade fram vinnarna. Nedan hittar du de bästa digitala medier-profilerna:

Årets Blogg

Janni Delér är en 26-årig tjej från Stockholm som nu bor i Monaco. Hon är intresserad av och skriver framför allt om mode, resor och träning.  Om du inte redan kollat in hennes blogg, rekommenderar vi att bläddra igenom hennes snygga bilder från exotiska platser.

janni deler

Årets Instagram

Angelica Blick är en modeintresserad tjej från Linköping som numera är bosatt i Stockholm. Det är faktiskt inte det första priset hon får – hon har bland annat vunnit Årets modeblogg, Årets internationella blogg m.m.

angelica blick

Årets Podcast

Ida Warg och Viktor Frisk belönades med priset för Den friska wargen. Nu har de en annan podd som heter Warg och Frisk. Ida har också egen blogg som hon startade så att hennes familj kunde hålla koll på vad hon höll på med om dagarna men det blev till något större än hon tänkt sig.  Så småningom bestämde hon sig att satsa på sin dröm att jobba med sociala medier på heltid. Ni kan också följa Viktor som skriver om sin turné och ger värdefulla träningstips på sin blogg och Youtube-kanal.

Den friska Wargen

Årets Snapchat

Daniel Paris känner ni väl från realityseriern Ung och bortskämd som han vann 2010. Han medverkar också i radio- och TV- programmet Vakna med The Voice. Efter att han tilldelades priset “Årets toppblogg” 2010 på Finest Awards så utsågs han till vinnare i kategorin Årets Snapchat i år.

daniel paris

Årets Twitter

Zara Larsson behöver ingen introduktion med sina 600 000 följare på Twitter. Hon kunde tyvärr inte närvara för att ta emot priset för Årets Twitter men hon tackade alla sina fans. Här är hennes twitter-konto ifall ni missat det.

Årets YouTube

Priset för Årets Youtube gick till det kända paret Jocke & Jonna som gifte sig i år. På deras Youtube-kanal publicerar de vloggar och roliga pranks. Se hur Jockiboi och Jonna tar emot priset som årets Youtuber.

Jockiboi och Jonna