Oportunități de afaceri de la domiciliu pe care le puteți realiza folosind Oxxy

Așa cum am menționat înainte, o afacere de la domiciliu este ceva foarte popular în zilele noastre. Cu o popularitate în creștere a tehnologiei și a diferitelor instrumente online, puteți crea cu ușurință o afacere și o puteți gestiona de acasă.

Un astfel de instrument este Oxxy. Constructorul nostru de site-uri web vă permite să vă ridicați prezența în mediul online cu un pas și să creați o bază solidă afacerii voastre, chiar și de acasă. Pentru a vă oferi și mai multă inspirație, am creat o listă de noi oportunități de afaceri de la domiciliu, în care am inclus sfaturi despre modul în care Oxxy vă poate ajuta.

(Notă: Puteți vedea aici și lista noastră cu 8 oportunități de afaceri creative de acasă pentru 2015)

Un job în freelance

Dacă sunteți un dezvoltator web talentat, designer web sau redactor, puteți începe să lucrați ca și freelancer independent. Există o mulțime de avantaje a unui astfel de loc de muncă – nu aveți șef, lucrați cât doriți, fără orele de lucru fixe. Desigur, există și o mulțime de lucruri dificile prin care va trebui să treceți. Veți avea nevoie de conexiuni solide și de mult timp pentru a găsi noi clienți. Și nu veți avea un venit fix.

Cum vă poate Oxxy ajuta? Când începeți să lucrați ca și freelancer, este esențial să vă creați un portofoliu de lucrări anterioare, pe care să îl puteți arăta potențialilor clienți. Oxxy este modalitatea perfectă de a face acest lucru, mai ales dacă nu aveți abilități de codare. De exemplu, puteți arunca o privire șablonului Artfolio, care este perfect pentru un portofoliu personal.

Planificarea afacerii

Aceasta este o oportunitate bună pentru cei dintre voi care au experiență în dezvoltarea afacerilor, finanțe și contabilitate. Dacă sunteți buni în aceste domenii, vă puteți lansa afacerea de la domiciliu și puteți câștiga mult consultând companiile și pregătindu-le planurile de afaceri, situațiile financiare etc.

Cum vă poate Oxxy ajuta? Ca orice altă afacere, prima dată va trebui să vă impresionați clienții. Dacă aveți de gând să lucrați ca și freelancer de consultant de afaceri, va trebui să vă arătați munca anterioară. Crearea unui site web cu Oxxy este o modalitate bună de a face acest lucru. Puteți încărca toate documentele necesare și puteți include informații importante despre voi și despre serviciile pe care le-ați furnizat. Un aspect foarte bun este faptul că puteți face toate acestea de unul singur, după preferințele proprii.

Servicii SEO

Dacă sunteți interesați de optimizarea motoarelor de căutare, puteți începe propria afacere prin care să ajutați clienții să ajungă în topul clasamentelor motoarelor de căutare. SEO ar putea fi o afacere extrem de profitabilă. Conform acestui studiu făcut de LinkedIn, SEO se numără printre abilitățile de top care au angajat oameni în 2014. Dar dacă ești suficient de bun la acest capitol, de ce să nu o faceți pe cont propriu?

Cum vă poate Oxxy ajuta? La fel ca orice altă afacere în freelance, veți avea nevoie de un portofoliu care să vă arăte munca anterioară și abilitățile. Puteți face acest lucru în doar câteva minute cu Oxxy.

(Sfat: Includeți galerii cu imagini de pe site-urile web pe care ați lucrat. Acest lucru va face informațiile mai atractive pentru potențialii clienți.)

Antrenament personal

Dacă sunteți pasionați de fitness, puteți câștiga o sumă bună de bani ajutând alte persoane să se mențină în formă. Puteți oferi sfaturi de fitness și consultanță privind dietele și o viață sănătoasă. Aceste aspecte au devenit un mare trend în ultimul an și cu siguranță veți găsi o mulțime de clienți dispuși să vă plătească, atâta timp cât veți găsi o modalitate bună de a vă prezenta.

Cum vă poate Oxxy ajuta? Un site personal este mereu o idee bună, deoarece oamenii preferă să ia decizii în cunoștință de cauză. Puteți include videoclipuri în care afișați exemple de exerciții, dar și recenzii de la clienți anteriori. Asigurați-vă că includeți informații complete despre serviciile pe care le oferiți și prețurile acestora.

Vânzare de cărți folosite

Aveți casa plină de cărți vechi? În loc să le aruncați, puteți câștiga niște bani în urma vânzării lor. Oamenilor le place să citească și adoră chilipirurile, așa că, dacă aveți cărți într-o stare bună, puteți curăța cu ușurință un spațiu în acest fel.

Cum vă poate Oxxy ajuta? Pentru a vă vinde cărțile trebuie să le faceți să pară mai atrăgătoare. Creați un site web cu imagini și informații despre cărți și lăsați datele de contact personale. Puteți chiar să vă vindeți cărțile prin intermediul site-ului web, ceea ce vă va economisi cu siguranță timp.

Doriți să vă creați site-ul web perfect? De ce nu începeți acum?