Cum să creați un design remarcabil pentru site-ul web

Platforma Oxxy vă permite să construiți un design remarcabil pentru site-ul vostru web, satisfăcând în totalitate așteptările de a vă prezenta produsele și serviciile în cel mai bun mod cu putință. Există multe funcționalități disponibile care vă permit să personalizați fiecare element al site-ului web, făcându-l să arate exact așa cum doriți.

Întrebarea principală este cum puteți crea un design profesional atunci când nu aveți experiență anterioară în domeniul de design web? Tot ce trebuie să faceți este să urmați următorii trei pași.

Căutați un design care vă place și creați unul similar

Este foarte important să aveți o idee clară despre modul în care vă doriți să priviți designul vostru. Dacă nu aveți un concept inițial, vă va fi dificil să îl construiți începând de la zero. Vă recomandăm în acest sens să faceți o mică cercetare a diferitelor site-uri web din nișe diferite și să selectați aspectele care vă plac, dar și care conțin elemente separate pe care doriți să le încorporați pe site-ul personal. Spre exemplu, aceste elemente ar putea fi vizualizarea contactelor, butoanele de îndemn, imagini promoționale etc.

După ce aveți îndeajuns de multe idei, poți rezuma conceptul final și îl puteți realiza cu ajutorul platformei Oxxy.

Multe alte platforme nu oferă multă libertate în ceea ce privește funcționalitățile pentru a personaliza site-ul web pe care îl construiți. Acestea oferă doar un cadru specific pe care trebuie să îl respectați, fiind dificil să obțineți un design complet personalizat. Oxxy vă permite totuși să îndepliniți chiar și cele mai curajoase idei.

Porniți cu un șablon gata de utilizare

Șabloanele Oxxy gata de utilizare sunt special create pentru a vă ajuta să vă construiți site-ul web, oferindu-vă o bază de la vă care puteți începe dezvoltarea proiectului. Alegeți unul dintre aceste șabloane în funcție de structură, care ar trebui să corespundă cât mai mult posibil conceptului principal. Structură înseamnă modul în care conținutul este distribuit pe diferite pagini. De exemplu, dacă există zone de previzualizare pe pagina de pornire redirecționată către pagini interne sau previzualizarea articolelor de blog etc.

Schimbarea culorilor, a fonturilor sau a elementelor va fi ușoară în viitor atunci când alegeți cea mai bună structură a site-ului. Folosirea unui șablon gata de utilizare va economisi mult timp în construirea proiectului.

Testați designul

Când designul este gata, este foarte important să le arătați familiei și prietenilor noul site web, obținând astfel părerea acestora. Aceste informații vor fi foarte utile, deoarece culorile, structura și elementele fiecărui design au un impact specific și trebuie să vă asigurați că percepția utilizatorului final este ceea doriți. Pe de altă parte, aveți nevoie de păreri legate de eficiența navigării și de ușurința utilizatorilor de a găsi informații specifice.

Foarte des oamenii care construiesc un site web sunt atât de obișnuiți cu propriul lor concept, considerând că va fi clar pentru toată lumea, dar în realitate acest lucru nu este adevărat.

Dacă urmați acești trei pași simpli, vă promitem că rezultatul final va fi mai mult decât satisfăcător. În cele trei cazuri descrise, folosiți resurse deja testate – site-uri web externe, șabloane gata de utilizare și ajutorul prietenilor. Rămâne doar să aveți o strategie și o viziune clară a site-ului, care vă va ajuta să creați o prezentare remarcabilă a produsului și serviciilor voastre.