3 avantaje ale platformei constructor de site-uri web Oxxy

Ați început deja să vă construiți site-ul web cu ajutorul platformei Oxxy? Dacă da, înseamnă că deja cunoașteți toate avantajele pe care vi le oferim, care vă pot ușura munca. Însă în cazul în care încă aveți îndoieli în legătură cu ce platformă să utilizați, iată câteva motive bune pentru a alege Oxxy:

Perioadă de încercare nelimitată și gratuită

Orice utilizator Oxxy poate folosi în mod gratuit constructorul de site-uri web și își poate construi site-ul web beneficiind de atât de mult timp cât are nevoie, fără a fi nevoie de activarea unui plan de abonament. Activarea planului este necesară doar în momentul în care site-ul este gata și doriți să-l publicați în mediul online cu un nume de domeniu. În comparație cu acest aspect, multe companii de pe piață limitează această perioadă de încercare la câteva săptămâni. În această perioadă gratuită, utilizatorul trebuie să înțeleagă cum să lucreze pe platformă și să își construiască site-ul web. După expirarea perioadei de încercare, utilizatorul este obligat să activeze un plan de abonament, chiar dacă site-ul web este construit deja sau nu. Această perioadă inițială este rareori suficientă pentru pregătirea proiectelor, având în vedere și faptul că majoritatea clienților își construiesc site-urile în timpul liber, neavând experiență anterioară. Mai mult decât atât, procesul de construire a site-ului web include diferiți pași. Primul dintre aceștia reprezintă construcția structurii site-ului web în termeni de pagini și subpagini și alegerea tuturor elementelor care vor fi prezente. Următoarea etapă reprezintă pregătirea conținutului site-ului web în termeni de text, imagini sau chiar efecte speciale. Al treilea pas reprezintă includerea și distribuirea acest conținut pe paginile respective și construirea versiunii mobile a site-ului web. Ultimul pas este testarea funcționării corecte a site-ului web.

În general, parcurgerea tuturor acestor etape intermediare poate dura chiar și două-trei luni, luând în considerare faptul că utilizatorul are nevoie de timp pentru a se obișnui să lucreze pe platformă. Acesta este motivul pentru care Oxxy oferă clienților săi o perioadă de încercare gratuită. Vă puteți construiți site-ul web într-un ritm adecvat, dedicând tot timpul de care aveți nevoie înainte de a activa un plan de abonament.

Un site web complet personalizat

Oxxy permite personalizarea fiecărui element al site-ului web realizând astfel designul dorit. Nu orice platformă oferă o astfel de libertate. De obicei sunt impuse limite în ceea ce privește utilizarea și poziționarea diferitelor elemente, care te obligă să faci compromisuri cu aspectul final al site-ului web.

Site-ul web ar trebui să vă corespundă tuturor așteptărilor și nevoilor, permițându-vă în același timp să vă prezentați în cel mai bun mod produsul și serviciile. Oxxy oferă șabloane gratuite gata de utilizare care vă pot ajuta să începeți, chiar dacă nu dețineți abilități tehnice în proiectare web. În același timp, fiecare element al acestor șabloane poate fi personalizat în funcție de preferințele individuale. Lucrul pe acest constructor de site-uri web este foarte intuitiv, ceea ce facilitează introducerea schimbărilor. Echipa Oxxy este de asemenea disponibilă pentru a ajuta și a oferi asistență utilizatorilor online.

Șabloanele gata de utilizare și opțiunea de a le personaliza este o combinație de succes care permite clienților Oxxy să construiască site-uri web remarcabile.

Asistență pentru clienți gratuită prin chat, telefon și e-mail

Al treilea avantaj foarte important al platformei Oxxy este faptul că oferim asistență clienților prin e-mail, dar și prin chat live și telefon. Mai mult decât atât, această asistență este gratuită. Alte companii oferă acest tip de asistență sub forma unui serviciu plătit, iar în cazul în care este gratuit, este disponibil doar pentru planurile premium. În alte cazuri, asistența gratuită este oferită numai prin e-mail, fiind nevoie de o zi lucrătoare pentru a primi un răspuns. De cele mai multe ori acest răspuns apare atunci când utilizatorul nu mai lucrează pe site, deoarece mulți dintre aceștia își construiesc paginile online în timpul lor liber. Datorită asistenței care întârzie, progresul lor încetinește.

La Oxxy, vă puteți adresa întrebările în timp ce lucrați la site-ul web și puteți primi imediat răspunsul. Serviciul pentru clienți este activ între orele 9:00-18:00 în toate zilele lucrătoare. Acest serviciu pentru clienți foarte bine organizat vă poate ajuta să avansați în construirea site-ului web, fără a bloca în vreun fel procesul de lucru. Atunci când un utilizator întâmpină dificultăți tehnice și nu știe cum să continue, motivația acestuia poate scădea. Încercăm să oferim utilizatorilor noștri toate condițiile și asistența de care ei au nevoie, ajutându-i să lucreze cu ușurință și evitând riscul abandonării proiectului lor. Sperăm că avantajele pe care Oxxy le oferă sunt cheile pentru a vă construi site-ul web exact așa cum îl imaginați, prezentând în cel mai bun mod cu putință afacerea, hobby-ul sau magazinul vostru online.