Програма за фрийлансъри на Oxxy

coffee-computer-cup-114907

Oxxy стартира ПРОГРАМА ЗА ФРИЙЛАНСЪРИ, насочена към всички, които искат да развият свой собствен бизнес, като правят уебсайтове за клиенти, използвайки платформата на Oxxy.

Програмата включва разработването на полезни материали, видео обучения, специални отстъпки и промоции, като нейната цел е да помогне на стартиращите фрийлансъри да изградят своя успешен бизнес и услуги и да привлекат клиенти.

Кой може да стане фрийлансър и да изработва сайтове на клиенти?

Фрийлансър може да стане всеки, НЕ Е необходимо да имате специални технически умения. Единственото нужно е да имате желание да разучите платформата www.oxxy.com, както и да имате интерес към всичко, свързано с дигиталната среда и онлайн бизнеса.

Как и колко печели фрийлансърът?

Фрийлансърът сам определя цените на своите услуги, свързани с изграждането на сайтове в платформата на Oxxy, като си взима 100% от печалбата. Платформата може да бъде използвана от него напълно безплатно чрез безплатната регистрация. Oxxy не взима никаква комисионна от услугите на фрийлансъра. Нашата печалба е само при директната продажба на абонаментните ни планове, в случай че някои от вашите клиенти иска да се възползва от професионалните решения на Oxxy за своя уебсайт.

Как да стана фрийлансър?

В тази статия са изброени някои от основните материали, които сме изготвели специално за вас и можете да ползвате към момента напълно безплатно:

НАРЪЧНИК за развиване на фрийлансърски услуги, свързани със създаване на уебсайтове в платформата Оxxy. От него ще научите как стъпка по стъпка да стартирате в платформата на Oxxy, как да управлявате уебсайтовете на вашите клиенти, как да предлагате услугите си, как да ценообразувате и още много полезни неща. Свали наръчника от тук>

Блог рубрика “ФРИЙЛАНСЪРИ” със статии и полезни съвети за стартиращи фрийлансъри. Ето някои от заглавията: “Как да си осигуря постоянни доходи като фрийлансър”, “Как да стана фрийлансър и да правя уеб сайтове”, “Шанс за младите: собствен бизнес от нулата, без инвестиция”. Виж всички статии>

АБОНИРАЙТЕ СЕ във Фейсбук Месинджър да получавате своевременно нашите полезни материали, актуални новини и мотивиращи седмични съвети, свързани с ПРОГРАМАТА ЗА ФРИЙЛАНСЪРИ. Искам да се абонирам>

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ФРИЙЛАНСЪРИ

ПЕЧЕЛЕТЕ КОМИСИОННА от Oxxy за всеки нов клиент 

discount-1015446_640

Реселърската програма на Oxxy предоставя възможност на фрийлансърите, които базират услугите си на платформата www.oxxy.com, да ПЕЧЕЛЯТ КОМИСИОННА В РАЗМЕР НА 30% от цената без ДДС за всяка покупка на годишен абонаментен план BASIC, PLUS или ЕCOMMERCE, направена за или от някой от техните клиенти. Размерът на комисионната съответно за всеки от отделните годишни планове е от порядъка на 36 лв, 54 лв и 72 лв. (на година).

Към Реселърската програма може да се присъедини всеки фрийлансър, който вече е направил 5 сайта за клиенти, за които има активиран годишен абонамент на Oxxy. В този случай, фрийлансърът трябва да се свърже с Oxxy, за да му бъде създаден специален реселърски акаунт, през който може да си следи клиентите, плащанията им и своята комисионна.

Как и при какви условия се изплаща комисионна на реселъра?

Комисионната започва да се отчита след първоначален обем от закупени 5 абонамента на клиенти, като се начислява със задна дата за вече генерираните абонаменти. След което, сумата от комисионната се начислява на фрийлансъра за всеки нов закупен абонаментен план. Това става автоматично от системата на Oxxy, като комисионните продължават да се отчитат и при всяко ново подновяване на абонамента, дори и клиентът да е преместил уебсайта си в собствен профил.

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОМОЦИЯ от Оxxy за вас и вашия първи клиент

discount-1015447_640

На всеки, който иска да стартира свои собствени услуги, базирани на платформата www.oxxy.com, Oxxy предоставя ваучер за 50% отстъпка при закупуване на един от годишните абонаментните планове BASIC, PLUS или ECOMMERCE за първия клиент.

• Ваучерът може да бъде използван само за един уебсайт, направен с платформата Oxxy. Ваучерът не важи при последващо подновяване на годишния план
• Всеки потребител (регистриран акаунт с уникален имейл) има право на 1 ваучер
• При активирането на годишен платен план важат всички други “Условия на ползване” на платените планове на Oxxy

Ако желаете да се възползвате от ексклузивната промоция, свържете се с нас, за да активираме ваучера с отстъпка във вашия профил.

Не се колебайте да се свържете с нашия екип, ако ви изникнат въпроси или нужда от повече информация относно ПРОГРАМАТА ЗА ФРИЙЛАНСЪРИ! Контакти: Фейсбук Месинджър https://m.me/oxxy.bg, на имейл support@oxxy.com или на тел: +359 2 434 1794