Гаранция цена от Oxxy

guarantee4

Искате да направите САМИ Вашия фирмен уебсайт или електронен магазин? Попаднали сте на точното място и на правилната платформа www.oxxy.com.

Ако някой Ви предложи ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ от нашите като качество/цена, свържете с нас и ние ще ви направим ДОРИ ОЩЕ ПО-ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!*

В платформата на Oxxy, не само, че можете да изработите Вашия уебсайт БЕЗ ДА ИМАТЕ ПРОГРАМИСТКИ УМЕНИЯ, но можете да бъдете сигурни, че УСЛОВИЯТА, които Ви предлагаме са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АТРАКТИВНИ:

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ и възможност да тествате платформата за неограничен период от време
ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ с нашите абонаментни планове, които стартират от 9,99 лв на месец без ДДС. Виж нашите ценови планове>
БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН, включени в платените абонаменти
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат за защитена и сигурна връзка (за всички премиум планове)
ЕКИП ЗА ПОДДРЪЖКА на Ваше разположение на български език
ВИДЕО ОБУЧЕНИЯ и много полезни материали

*Промоцията е валидна до 31.09.2018 и се отнася само за предложения на платформи от типа website builder, които имат версии на български език за българските потребители. В промоцията не се вземат под внимание временни промоционални оферти. При оценката на дадено търговско предложение се взимат под внимание както ценовото предложение с включените в него опции, така и функционалностите и възможностите, които дава всяка една платформа.